Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

KM Cup – Särslövstempot

29 augusti @ 18:00 - 20:00

Välkommen till KM Cup 2024 – vårt interna arrangemang där det finns en plats för alla. Det är i slutet av säsongen och allas formen bör vara där efter. Vi planerar för tre dellopp:

  • Särslövstempot
  • Roslätts linjelopp
  • Elisedals GP

Vi börjar på torsdag 29/8 med Särslövstempot. Detta klassiska tempo på ca. 8 km. Som alla i tempolopp gäller det att komma in ett bra flow från början. Här är det dock lite böljande första kilometern och man kan riskera att dra på sig mjölksyra direkt. Vi kan gissa att det kommer att blåsa i någon riktning och även detta bör man hålla koll på så att man inte bränner energin på fel ställe. Vi rullar dock delar av varvet först så att man har möjlighet att läsa av förhållanden och känna om man har något ”glitter i bananerna” för dagen.
Var och en tävlar mot klockan och vi kommer även sammanställa och räkna in poäng i totaltävlingen som i år räknar in placeringspoäng från samtliga tre dellopp. Vi kommer att försöka att klara av KM Cup inom kort men anpassar oss efter väder. Håll utkik i kalender och på Slack där loppen annonseras ut.

Detaljer

Datum:
29 augusti
Tid:
18:00 - 20:00

Plats

Klubblokalen
Husie Kyrkoväg 92
Malmö, Sverige
+ Google Map